Trupa Kiss a anunţat turneul european în mai 2017

Trupa Kiss a anunţat datele unui turneu european în anul 2017. Liderul trupei, basistul Gene Simmons, este un muzician controversat. A fost numit de fiul său un "Donald Trump al rock-ului", după ce a făcut comentarii rasiste şi extremiste, informează presa americană mondenă, potrivit nme.com.

479 afișări
Imaginea articolului Trupa Kiss a anunţat turneul european în mai 2017

Trupa Kiss a anunţat turneul european în mai 2017 (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Trupa iconică de glam metal va reveni în Europa în luna mai a anului 2017, în turneul intitulat "Kissworld".

Gene Simmons, liderul trupei Kiss a ajuns pe prima pagină a ziarelor la începutul acestui an, după ce fiul său l-a numit un "Donald Trump al rock-ului".

Simmons a făcut comentarii rasiste, iar fiul său a reacţionat. Simmons declara la momentul respectiv că "guvernul american trebuie să reacţioneze agresiv" în cazul unor atacuri teroriste.

Mai multe detalii despre disputa lui Gene Simmons cu fiul său, aici.

Kiss este o formaţie de glam hard rock / heavy metal, fondată în anul 1973, în New York. Formaţia a devenit cunoscută pentru imaginea promovată, membrii Kiss apărând în concerte în costume şi vopsiţi pe faţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici