Video Un animal nu uită niciodată omul care l-a salvat atunci când viaţa îi atârna de un fir de aţă - VIDEO

Vulpea din imagine nu-şi poate stăpâni afecţiunea faţă de bărbatul care i-a salvat viaţa, iar clipul ce surprinde momentul de afecţiune poate oricând fi un exemplu de urmat şi de către oameni.

2822 afișări

Iubirea dintre vulpe şi om este evidentă, iar cei doi se joacă ori de câte ori au ocazia. Mai mult, bărbatul i-a oferit un cămin plin de iubire animalului salvat.

Cei doi protagonişti au devenit prieteni nedespărţiţi şi chiar dacă vulpea nu s-a mai întors în sălbăticie, trăieşte fericită în noua ei casă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici