Un regizor indian va realiza un film despre dispariţia avionului MH370 al Malaysia Airlines

Regizorul indian Rupesh Paul a dezvăluit la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes că a început producţia unui film despre dispariţia fără urmă, pe 8 martie, a avionului MH370, aparţinând companiei aeriene Malaysia Airlines.

139 afișări
Imaginea articolului Un regizor indian va realiza un film despre dispariţia avionului MH370 al Malaysia Airlines

Un regizor indian va realiza un film despre dispariţia avionului MH370 al Malaysia Airlines (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Rupesh Paul a spus că filmul său, care se va intitula "Vanishing Act", este despre "povestea care nu a fost niciodată spusă", adăugând că acest lungmetraj "nu va afecta familiile pasagerilor" şi nici cercetările aflate încă în curs, informează bbc.co.uk.

Potrivit regizorului indian, citat de publicaţia The Hollywood Reporter, filmul va fi lansat în toamnă.

"Controversa (din jurul dispariţiei avionului, n.r.) ne va ajuta indirect, dar nu urmărim să obţinem beneficii materiale de pe urma acestui lucru", a spus regizorul, adăugând că există un mare interes faţă de acest proiect, mai ales din partea pieţelor asiatice.

Rupesh Paul participă la Festivalul de la Cannes pentru a-şi prezenta câteva dintre filmele sale, inclusiv "Kamasutra 3D" şi "The Monologues Of A Sex Maniac".

Avionul MH370 de tip Boeing 777, care asigura un zbor Malaysia Airline între Kuala Lumpur şi Beijing, a dispărut pe 8 martie, cu 239 de persoane la bord, majoritatea din China.

Informaţii au început să apară treptat, după dispariţie, autorităţile ajungând la concluzia că avionul s-a îndreptat în direcţia opusă rutei şi s-a prăbuşit în Oceanul Indian.

A 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes a început pe 14 mai şi se va încheia duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici