Vedetă a fotbalului mondial, din nou la marginea prăpastiei. Pedeapsa DURĂ care l-ar putea aştepta acum pe "Gazza"

Paul Gascoigne, în vârstă de 51 de ani, are din nou mari probleme, după o perioadă în care părea că şi-a pus ordine în viaţă.

1251 afișări
Imaginea articolului Vedetă a fotbalului mondial, din nou la marginea prăpastiei. Pedeapsa DURĂ care l-ar putea aştepta acum pe  "Gazza"

Vedetă a fotbalui mondial, din nou la marginea prăpastiei. Pedeapsa DURĂ, care îl aşteptă pentru fapta reprobabilă

Potrivit Reuters, fostul mare mijlocaş englez este acuzat de agresiune sexuală, o faptă pe care ar fi săvârşit-o în urmă cu trei luni, într-un tren.

Pe 20 august, Gascoigne a ajuns în custodia poliţiştilor englezi în gara Durham, fiind acuzat de agresiune sexuală împotriva unei femei a cărei identitate nu a fost făcută publică: "Gascoigne va apărea în faţa instanţei luna viitoare. Este cercetat pentru asalt sexual asupra unei femei, la bordul unui tren care mergea de la York la Durham", a anunţat purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine britanice, relatează Pro Sport.

La scurt timp de la apariţia ştirii, Gascoigne a reacţionat: "Sunt supărat pentru asta, deoarece respect toate femeile. Am o mamă, două surori, două nepoate şi o fiică, deci de ce aş agresa sexual o femeie? Sunt bucuros, însă, că toţi cei pe care-i cunosc ştiu că nu e adevărat", a scris "Gazza", într-un mesaj publicat pe contul personal de twitter.

Problemele cu băutura şi viaţa agitată păreau să fie de domeniul trecutului pentru fostul mare mijlocaş englez. Ajuns la 51 de anii, Gascoigne a trecut printr-o transformare evidentă, iar presa din Anglia a publicat o fotografie care spune totul despre lungul drum parcurs de "Gazza".

Citeşte continuarea articolului aici 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici