Video Antonescu: Am votat pentru echipa cea mai bună. Fac apel ca oamenii să vină la vot - VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a votat pentru cea mai bună echipă şi cel mai bun program, el făcând totodată apel ca oamenii să meargă la vot, apreciind că alegerile europarlamentare sunt chiar mai importante decât cele interne.

197 afișări

”Am votat pentru cea mai bună echipă, pentru cel mai bun program. Dar cel mai important este că m-am prezentat să votez”, a declarat Crin Antonescu, după ce şi-a exercitat votul la o secţie deschisă la Şcoala nr. 73 Barbu Delavrancea din Bucureşti.

El a spus că exprimarea votului este un gest civic şi a făcut apel ca românii să meargă la vot.

”E clar din toate evaluările că vom avea din nou o prezenţă mică, sper însă să nu fie neobişnuit de mică”, a arătat Antonescu.

Liderul PNL a precizat că este important ca românii să voteze, deoarece cei 32 de eurodeputaţi ce vor fi aleşi duminică la alegerile europarlamentare vor participa la luarea unor decizii majore pentru viaţa oamenilor.

”Eu aş spune că acest vot este chiar mai important decât cel din alegerile interne”, a subliniat Antonescu.

Crin Antonescu a spus că aşteaptă ”cu relaxare, dar şi cu nerăbdare” rezultatele alegerilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici