AUR cere Guvernului să renunţe la intenţia de a aloca 100 milioane de lei partidelor politice

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cere Guvernului să renunţe la intenţia de a aloca 100 milioane de lei partidelor politice prin proiectul de rectificare bugetară şi să canalizeze fondurile astfel economisite către nevoile urgente ale societăţii.

317 afișări
Imaginea articolului AUR cere Guvernului să renunţe la intenţia de a aloca 100 milioane de lei partidelor politice

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Profesorilor li s-a spus că nu sunt bani pentru creşterea salariilor, medicilor le sunt tăiate sporurile şi sunt presaţi să se vaccineze, pensionarii sunt în continuare umiliţi, preţurile la energie electrică şi gaze au urcat până la cer, se anunţă o iarnă cumplită, iar în tot acest timp, ce face Guvernul? Mai aruncă nişte bani partidelor politice, în prag de alegeri interne. Infractorul Cîţu îşi cumpără voturile în PNL la vedere, sub ochii procurorilor DNA. Suntem stupefiaţi de atitudinea iresponsabilă şi periculoasă a premierului şi de paralizia autorităţilor statului'', a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

„Florin Cîţu nu ştie cât costă o pâine, ministrul Finanţelor nu cunoaşte cât este salariul minim în România, dar cei doi aruncă cu bani în stânga şi-n dreapta precum nişte manelişti. Şi asta, în condiţiile în care datoria publică a ajuns la aproape 50% din PIB. Domnilor guvernanţi, încetaţi să mai trataţi banii publici ca pe banii voştri de buzunar! Nu vă mai alocaţi discreţionar resurse! Românii o duc tot mai greu, preţurile continuă să crească, iar voi sunteţi complet rupţi de realitate'', a subliniat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

AUR a depus două proiecte care vizează abrogarea unor dispoziţii din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi campaniilor electorale, în sensul eliminării subvenţiilor acordate partidelor politice de la bugetul de stat şi utilizării acestor sume pentru acoperirea unor nevoi de ordin social.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici