Băsescu este convins că va câştiga un nou mandat

Preşedintele Traian Băsescu a purtat, luni dimineaţă, la "Global Forum 2009", un scurt dialog cu moderatoarea evenimentului, aceasta urându-i succes deplin la prezidenţiale, iar şeful statului asigurând-o că el va câştiga un nou mandat la Cotroceni.

10 afișări
Imaginea articolului Băsescu este convins că va câştiga un nou mandat

Băsescu este convins că va câştiga un nou mandat (Imagine din arhivă; Attila Szavuj/Mediafax Foto)

Sylviane Toporkoff, moderatoare a "Global Forum 2009", i-a mulţimit şefului statului pentru prezenţa la deschiderea evenimentului. Ea a ţinut să evidenţieze faptul că, în ciuda agendei încăracate, Băsescu a fost prezent la eveniment mai mult de o oră şi jumătate. Toporkoff a catalogat acest lucru drept "o eleganţă românească".

"Vă mulţumesc foarte mult. Sunteţi foarte caldă în aceste aprecieri la adresa preşedintelui României. De regulă nu sunt chiar aşa de sprijinit de toţi din această ţară, mai ales acum, că a început campania pentru alegerea preşedintelui. Vă puteţi imagina. Este plăcut să auzi şi cuvinte agreabile", i-a spus Traian Băsescu, după încheierea primului modul al Global Forum 2009 lui Sylviane Toporkoff.

"Vă urăm succes deplin", a răspuns Sylviane Toporkoff, iar replica lui Băsescu a fost "Voi câştiga".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici