Boc despre eventuala sa înlocuire de la conducerea Guvernului şi a PDL: Bârfe, poveşti şi baliverne

Liderul PDL, premierul Emil Boc a catalogat afirmaţiile privind eventuala sa înlocuire de la conducerea Guvernului şi a partidului democrat-liberal drept "bârfe, poveşti şi baliverne", adăugând că el nu are timp să se ocupe de aşa ceva.

15 afișări
Imaginea articolului Boc despre eventuala sa înlocuire de la conducerea Guvernului şi a PDL: Bârfe, poveşti şi baliverne

Boc despre eventuala sa înlocuire de la conducerea Guvernului şi a PDL: Bârfe, poveşti şi baliverne (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mă bucur că mai există oameni care să se ocupe de poveşti şi baliverne. Nu mă interesează bârfele, nu mă ocup de aşa ceva", a răspuns Boc unei întrebări pe această temă, la postul public de radio.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că "în laboratoarele de la Cotroceni" se pregăteşte scenariul înlocuirii lui Emil Boc, care "va mai încasa două-trei luni de măsuri dure şi nepopulare", iar după aceea va fi schimbat şi din funcţia de premier, şi din cea de preşedinte al PDL.

Geoană apreciază că Emil Boc va fi înlocuit la şefia PDL de către fostul ministru al Administraţiei şi Internelor Vasile Blaga, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici