PSD se reuneşte de urgenţă în şedinţa Comitetului Executiv, ca urmare a nemulţumirilor din partid

Partidul Social Democrat se reuneşte vineri, de la ora 12.30, urmare a nemulţumirilor din partid.

3871 afișări
Imaginea articolului PSD se reuneşte de urgenţă în şedinţa Comitetului Executiv, ca urmare a nemulţumirilor din partid

PSD se reuneşte de urgenţă în şedinţa Comitetului Executiv

Şedinţa vine în contextul în care mai multe voci din partid l-au contestat pe Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a declarat luni, întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate din fruntea partidului, că funcţia de preşedinte al formaţiunii „nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă", anunţând un nou CEx cât de curând.

„Nu mai trebuie lungită foarte mult (decizia privind convocarea unei şedinţe a CExN - n.r.). Am vorbit cu foarte mulţi colegi, am vorbit şi azi, o să vorbesc şi mâine, şi o să decidem", a declarat, luni, la Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea, întrebat dacă este o urgenţă convocarea unui şedinţe lărgite a partidului.

Întrebat dacă există scrisoarea despre care se vorbeşte, Dragnea a ridicat din umeri. „Nu ştiu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut şi poziţii în sensul ăsta, care urmează să aibă poziţii în continuarea în sensul ăsta. Cu toţi cu care am vorbit ideea este să închidem toate aceste discuţii pentru că avem aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuţii din astea fără sfârşit", a precizat acesta.

Întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate dacă i se cere, liderul PSD a răspuns: „S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat şi la Congres, s-a discutat şi la miting, s-a discutat şi la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate - n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altor, şi nici temele impuse de Iohannis".

„Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă", a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici