Cătălin Predoiu: PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată "splendoarea sa de lup", care a defilat în campanie electorală cu un ton mieros, cu mesaje blânde cu un îndemn la înţelegere, dar a plecat din sala plenului, refuzând să asculte vocea poporului.

1215 afișări
Imaginea articolului Cătălin Predoiu: PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup

Cătălin Predoiu: PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

”Astăzi PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup. Lupul PSD a defilat în campanie electorală cu un ton mieros, cu mesaje blânde cu un îndemn la înţelegere. Astăzi, am văzut care a fost răspunsul PSD-ului la un mesaj coerent, generos, dar ferm în acelaşi timp, al preşedintelui. Plecarea din sală a PSD echivalează cu un refuz de a asculta vocea poporului exprimată prin intermediul preşedintelui, pentru că preşedintele reprezintă toţi românii. Când ai în stradă sute de mii de oameni, care încearcă să-ţi spună că ai greşit, şi tu refuzi să primeşti acest mesaj, apoi îl ai în faţă pe preşedintele României, care îţi spune că ai greşit şi îţi întinde o soluţie, o mâna care arată o soluţie, respectivă să repari greşeala şi să guvernezi conform mandatului pe care l-ai primit, te ridici şi pleci din sală, înseamnă că pur şi simplu ai asurzit", a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Cătălin Predoiu.

El a mai spus că PSD ”nu mai aude vocea poporului, vocea raţiunii”.

”Eu chem liderii PSD şi liderii ALDE să înţeleagă că nu e un moft ceea ce se cere de către piaţă, ceea ce cere preşedintele, ceea ce cerem şi noi, PNL, respectiv să nu ami atace justţia cu legi, să nu mai submineze anticoruţia şi să exercite mandatul pe care l-au primit. Au primit un mandat să crească pensii, salarii, să facă proiecte economice, să se ţină de această treabă şi nu de alte lucruri", a adăugat vicepreşedintele Camerei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici