Cezar Preda: Impozitarea pensiilor nu s-a discutat în PDL niciodată

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, la Buzău, că niciodată în partidul din care face parte nu s-a discutat despre impozitarea pensiilor.

22 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Impozitarea pensiilor nu s-a discutat în PDL niciodată

Cezar Preda: Impozitarea pensiilor nu s-a discutat în PDL niciodată (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cezar Preda a spus, într-o conferinţă de presă, că problema impozitării veniturilor pensionarilor nu a fost discutată niciodată în partid de premierul Emil Boc, susţinând că această chestiune nu ar fi fost de fapt dezbătută vreodată într-un cadru instituţional.

"Impozitarea pensiilor nu s-a discutat în partid niciodată. Nimic despre impozitarea pensiilor. Niciodată premierul Emil Boc nu a venit în partid să vorbească despre impozitarea pensiilor. Discuţiile care sunt în media despre această necesitate, posibilitatea impozitării pensiilor, sunt lucruri care cred, de fapt, că nu au fost discutate într-un cadru instituţional. Eu nu pot să vă spun care va fi deznodământul acestei probleme", a afirmat deputatul de Buzău.

Vicepreşedintele PDL a precizat însă că el consideră că pensiile sunt deja impozitate.

"Principial, consider că pensiile sunt deja impozitate. Ce poţi să impozitezi? Pensiile sub zece milioane? Aceasta este poziţia mea vizavi de pensii, acum", a spus Preda.

Pe de altă parte, Cezar Preda a subliniat că el este adeptul ideii că orice venit trebuie impozitat.

"Este adevărat că, pe de altă parte, sunt adeptul principiului că orice venit trebuie impozitat. Noi am creat discriminări pozitive sau negative, impozitând veniturile unora şi neimpozitand veniturile altora. Asta trebuie reparat", a mai spus deputatul Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici