Codrin Ştefănescu, înainte de Comitetul Executiv al PSD: Trebuie să îi ascultăm şi pe cei din minoritate

Social-democratul Codrin Ştefănescu, înscris pentru funcţia de secretar general PSD, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că partidul trebuie să îi asculte şi pe cei din minoritate.

455 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, înainte de Comitetul Executiv al PSD: Trebuie să îi ascultăm şi pe cei din minoritate

Codrin Ştefănescu, înainte de Comitetul Executiv al PSD: Trebuie să îi ascultăm şi pe cei din minoritate

"Soluţia paşnică ar fi fost să găsim o soluţie la modul în care ne poziţionăm la aceste alegeri în Congres. Ar fi trebuit să facem mai mult de 8 vicepreşedinţi, să facem, nu ştiu, 20 de vicepreşedinţi, nu pe regiuni, ci pe specialităţi, să intre şi Mihai Fifor, să intre şi Liviu Pleşoianu, unde să intre şi Şerban Nicolae , să intre mai mulţi. Şi lumea ar fi fost mulţumită. Ar fi trebuit să găsim o soluţie de dialog între noi, că noi suntem cei care decidem până la urmă ce şi cum astfel încât să intrăm în Congres uniţi (...) Acum trebuie să îi ascultăm şi pe cei din minoritate totuşi, când sunt lucruri care ţin de proiecţia noastră în societate în partid. Când ai de suferit şi când vezi că pierzi puncte şi că ai o problemă legată de proprii tăi membri şi electoratul tău, care pune întrebări legat de ce se întâmplă la nivelul central al partidului, atunci trebuie să găseşti soluţiile cele mai bune", a declarat Codrin Ştefănescu, la intrarea în şedinţa Comitetului Executiv PSD.

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneşte vineri, la Parlament, urmează să valideze lista candidaţilor care vor cere votul în congresul de sâmbătă. Procedura a fost contestată chiar şi de către unii candidaţi, pe motiv că nu permite tuturor să îşi încerce şansa pentru funcţiile de conducere.

Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD la congresul extraordinar de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici