Codrin Ştefănescu: PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus, duminică, la Braşov, la o întâlnire cu oamenii aflaţi în Piaţa Sfatului, că PSD este singurul partid românesc, care nu este finanţat din străinătate şi „format din oameni normali”.

719 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi

Codrin Ştefănescu: PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali

„Nu uitaţi că PSD este singurul partid românesc, nu e finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi”, le-a spus celor prezenţi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Acesta a cerut oamenilor aflaţi în Piaţa Sfatului din Braşov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmaşii noştri şi singurul partid care-i poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic este PSD”.

La aceeaşi întâlnire cu braşovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva ţesuturilor bune, în loc să lupte cu infecţia”.

”Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu şi-au făcut treaba şi în loc să ne protejeze i-au protejat pe alţii”, a afirmat Radu Oprea.

Mai mulţi lideri ai PSD se află, duminică, la Braşov, la alegerea conducerii judeţene a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici