Video DECLARAŢIA ZILEI - Dragnea: Cioloş şi Iohannis, doi mincinoşi. PSD nu va nominaliza premier înainte de alegeri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat în termeni duri pe Dacian Cioloş şi pe Klaus Iohannis după ce şeful Guvernului a anunţat că este de acord să fie propunerea PNL pentru un nou mandat de prim-ministru, adăugând că PSD nu va nominaliza un premier înainte de alegeri.

1855 afișări

”Un mincinos (Dacian Cioloş - n.r.). Şi el, şi Klaus Iohannis - doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să-i spun din când în când Klaus Iohannis, pentru că acum e om politic, este şeful de facto al PNL, şi lui Dacian Julien Cioloş la fel, pentru că şi dumnealui este membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au minţit anul trecut, când ne-au cerut să-l sprijinim pe Dacian Julien Cioloş să fie premierul României, spunând că e un mandat limitat. Dacian Julien Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida, că nu se va implica în politică”, a fost prima reacţie a liderului PSD, Liviu Dragnea, la acceptul lui Dacian Cioloş de a fi persoana nominalizată de PNL pentru un nou mandat de premier.

Potrivit liderului PSD, neimplicarea în politică a premierului a fost garantată şi de Klaus Iohannis.

”S-a dovedit că au fost doi mincinoşi de la început, doi ipocriţi. Nu mă interesează că s-a implicat în politică, ci doar că nu au curaj să îşi asume, să spună foarte clar că sunt implicaţi în campania PNL, că susţin PNL în aceste alegeri... Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva. Nu păcălesc pe nimeni”, a mai spus Liviu Dragnea.

El a reiterat că PSD nu va nominaliza un premier înainte de alegeri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici