Discuţii pe tema bugetului la Palatul Cotroceni între preşedintele Iohannis şi premierul Grindeanu. Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor Publice, participă şi el la discuţii

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, prin care îl invită alături de Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, la discuţii la Palatul Cotroceni, cu privire la Legea bugetului de stat pe 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

993 afișări
Imaginea articolului Discuţii pe tema bugetului la Palatul Cotroceni între preşedintele Iohannis şi premierul Grindeanu. Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor Publice, participă şi el la discuţii

Preşedintele Iohannis l-a chemat pe premierul Sorin Grindeanu la Cotroceni

Update 11.22 Preşedintele Klaus Iohannis discută marţi, la această oră cu premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni, pe tema bugetului de stat pentru 2017.

La discuţii participă şi ministrul Finanţelor Publice Viorel Ştefan.

Întălnirea este urmarea unei invitaţii adresate de premierului şi ministrului Finanţelor de către preşedintele Iohannis.

Ştire 08.11 „Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marţi, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.”, se arată în scrisoarea publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici