Dragnea, despre o eventuală contributivitate zero la pilonul II de pensii: O prostie şi o minciună

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că zvonurile privind intenţia Executivului de a introduce ”cobntributivitate zero” la pilonul II de pensii reprezintă ”o prostie şi o minciună”, afirmând că nu există un proiect oficial care să prevadă reforma sistemului de pensii.

613 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre o eventuală contributivitate zero la pilonul II de pensii: O prostie şi o minciună

Dragnea, despre o eventuală contributivitate zero la pilonul II de pensii: O prostie şi o minciună

”Eu sunt mai dur şi doamna prim-ministru este mai elegantă. Vă spun: este o prostie şi o minciună. Asta ca să nu complicăm răspunsul”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în momentul în care premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă Executivul intenţionează să introducă o cotă zero la contribuţiile la pilonul II de pensii.

El a mai spus că nu există niciun proiect oficial care să prevadă reforma sistemului de pensii.

”În momentul în care orice instituţie privată, publică, îşi dă cu părerea despre ceva ce nu există, este doar parte dintr-un corp de oameni care critică aşa pentru că trebuie să critice. Despre ce reformă a sistemului de pensii vorbim când nu a apărut nimic oficial, nu am început o discuţie clară? Despre ce pilon II de pensii putem vorbi în condiţiile în care nimeni în mod oficial nu a prezentat un proiect?”, a adăugat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici