Dragnea: O să vedem dacă până la urmă mai e necesară semnarea unui acord cu PPDD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor vedea dacă, până la urmă, mai este necesară semnarea unui acord de colaborare cu PPDD, el arătând că obiectivul major al PSD ţine de colaborarea în plan judeţean şi local cu această formaţiune.

80 afișări
Imaginea articolului Dragnea: O să vedem dacă până la urmă mai e necesară semnarea unui acord cu PPDD

Dragnea: O să vedem dacă până la urmă mai e necesară semnarea unui acord cu PPDD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Pe noi ne interesa foarte mult colaborarea în plan judeţean şi local. Rămâne în continuare obiectivul nostru major. Avem câteva judeţe unde s-au realizat aceste colaborări. O să vedem dacă până la urmă mai este necesară semnarea unui acord”, a spus Dragnea.

El a arătat că pentru PSD e obligatoriu ca în judeţe să poată avea o relaţie de colaborare cu PPDD pentru a păstra majorităţile.

Dragnea a spus că e posibil să mai existe negocieri între PSD şi PPDD.

”Nu am fost niciodată şeful negocierilor cu PPDD. Nu a fost nimeni scos din comisia de negociere. Practic a fost o întâlnire a lui Victor Ponta şi a mea cu PPDD şi, dacă va mai fi o întâlnire, vom fi tot noi doi”, a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici