Dragnea: Primarii PSD ne vor face să câştigăm europarlamentarele şi prezidenţialele pentru PSD

Primarii PSD ne vor face să câştigăm şi alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale în 2014 pentru PSD, a declarat, vineri, preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, la reuniunea Ligii aleşilor locali social-democraţi, desfăşurată la Palatul Parlamentului.

176 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Primarii PSD ne vor face să câştigăm europarlamentarele şi prezidenţialele pentru PSD

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"Vă aduc aminte, ca preşedinte executiv, că anul viitor vom avea două alegeri importante în România: alegeri europarlamentare şi alegeri prezidenţiale. Sunt absolut convins că, aşa cum aţi făcut mereu, primarii PSD ne vor face să câştigăm şi alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale, pentru PSD. Vă mulţumesc mult", a spus Dragnea, în finalul discursului său.

El le-a urat succes aleşilor locali ai PSD pentru anul 2014 şi le-a transmis faptul că descentralizarea, proiect asupra căruia Guvernul îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului, înseamnă şi o alocare de resurse, dar şi alocarea de responsabilităţi către aleşii locali.

Dragnea a ţinut să-i mulţimească premierului Victor Ponta, prezent la eveniment, pentru faptul că nu a manifestat nicio ezitare referitoare la descentralizare.

"Stimaţi colegi, în final vreau să fac o datorie de onoare şi să-i mulţumesc primului-ministru pentru faptul că nu a avut şi nu are şi nu va avea nicio ezitare în ceea ce priveşte Legea descentralizării. Primul-ministru este un promotor al acestui proces. A înţeles că reforma administraţiei înseamnă câteva componente importante: înseamnă descentralizarea, înseamnă reforma funcţiei publice, înseamnă reorganizarea administraţiei publice şi aici vorbim de Legea administraţiei locale şi Legea finanţelor publice locale şi înseamnă în final regionalizare administrativă", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Alexandria, că liberalii pot atinge şi singuri obiectivul alegerii sale ca preşedinte al ţării, menţionând că a discuta despre susţinerea sa în acest obiectiv de către PSD reprezintă, de fapt, a discuta dacă PSD are sau nu cuvânt.

Liderul PNL le-a spus delegaţilor reuniţi de la Teleorman pentru alegerea preşedintelui de filială, că le transmite ce le-a transmis şi social-democraţilor: "Sunt lucruri mai mari de făcut şi mai grele, pentru alea e nevoie de toţi. Asta cu Antonescu preşedinte, sper să nu fie nevoie, dar putem să o facem şi singuri".

"Atunci când discuţia se poartă dacă PSD o să-l susţină pe Crin Antonescu la Preşedinţie sau nu, ceea ce înseamnă - nu ştiu de ce un lider PSD spune acest lucru - poate că nu-şi dau seama că asta înseamnă să discutăm dacă PSD are sau nu are cuvânt. Nu în faţa noastră, în faţa României", a mai afirmat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici