Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care au votat Guvernul Orban, critica PNL cu câteva ore înainte

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care a votat la învestirea Guvernului Orban, afirma, într-o declaraţie de presă luni dimineaţa, că PNL are în programul de guvernare închiderea şi comasarea spitalelor. În acest context, ea îndemna românii să voteze „cu inima candidatul PSD” la alegeri.

3662 afișări
Imaginea articolului Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care au votat Guvernul Orban, critica PNL cu câteva ore înainte

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care au votat Guvernul Orban, critica PNL cu câteva ore înainte

Istoria se repetă! Noul guvern al PNL, susţinut de candidatul Iohannis, anunţă închiderea şi comasarea spitalelor! Indiscutabil, românii trebuie să îl sancţioneze la vot pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru a nu se mai reveni la situaţia din anul 2010, când o serie de spitale din fiecare judeţ al ţării au fost închise şi comasate. Românii trebuie să fie conştienţi că, în cazul în care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale, vor fi din nou unităţi sanitare care se vor închide. Se va repeta astfel istoria din 2010, deoarece, în fapt şi de drept, PNL este noul PDL!”, arată Elena Hărătău, într-o declaraţie de presă afişată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Deputatul mai spune că în programul de guvernare al PNL scrie că o măsură a noului Executiv ar fi comasarea spitalelor neperformante.

Programul de guvernare prezentat pe 24 octombrie de PNL precizează în scris, negru pe alb, că: «Guvernul, în colaborare cu toate structurile locale şi centrale care deţin unităţi sanitare cu paturi în administrare, vor realiza o analiză riguroasă şi vor stabili un plan de reorganizare/comasare a spitalelor neperformante sau a celor care înregistrează mari dificultăţi de sustenabilitate financiară».
Iată un alt motiv pentru care oamenii trebuie să voteze cu inima candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, doamna Viorica Dăncilă, care a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, că doreşte cu adevărat binele şi bunăstarea românilor! Duminică, 10 noiembrie, să votăm cu încredere Viorica Dăncilă!”
, a conchis Hărătău.

Parlamentarii PSD care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Cabinetului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu şi deputatul de Bacău Elena Hărătău.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat luni, după învestirea noului Guvern cu 240 de voturi „pentru”, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susţinere lui Ludovic Orban vor fi excluşi din partid.

Taguri:
pnl,
hărătău,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici