BREAKING NEWS  Elon Musk sprijină dezvăluirea de informaţii compromiţătoare despre fiul preşedintelui Joe Biden

"Va fi minunat", transmite Musk. Cea mai recentă mişcare a miliardarului din domeniul tehnologiei aruncă platforma de socializare şi mai adânc în controverse politice.

10314 afișări
Imaginea articolului Elon Musk sprijină dezvăluirea de informaţii compromiţătoare despre fiul preşedintelui Joe Biden

Hepta

Elon Musk alimentează controversele pe un nou front, de data aceasta dezvăluind informaţii sensibile din interiorul companiei Twitter privind fişierele computerului personal al lui Hunter Biden (fiul preşedintelui american Joe Biden) ce au fost divulgate în toamna anului 2020.

Vineri seara, noul proprietar al Twitter a promovat o scurgere de documente pe contul său personal, acesta fiind cel mai recent semn că miliardarul din domeniul tehnologiei continuă să orienteze platforma într-o direcţie mai favorabilă conservatorilor şi libertarienilor, transmite POLITICO

Înaintea alegerilor intermediare, Musk şi-a îndemnat adepţii să voteze cu Partidul Republican. Luna trecută, el a reabilitat contul de Twitter al fostului preşedinte Donald Trump după ce a făcut un sondaj online. 

Discuţiile interne ale companiei, care sunt anterioare proprietăţii lui Musk, oferă o perspectivă asupra disensiunilor şi confuziei din interiorul Twitter, în timp ce aceasta a răspuns la reportajul New York Post privind dosarele lui Hunter Biden în ultimele săptămâni ale ultimei campanii prezidenţiale.

 Musk a provocat evenimentul cu câteva ore înainte ca acesta să înceapă să se răspândească în tweet-urile scriitorului  Matt Taibbi care este militant anti-cenzură online, promiţând: "Va fi grozav" şi a sugerat că a fost implicat personal în pregătirea acestuia.

"Verificăm de două ori unele fapte, aşa că probabil vom începe să transmitem live pe Twitter în aproximativ 40 de minute", a scris Musk pe Twitter, în timp ce utilizatorii aşteptau dezvăluirile promise. Ultima sa mişcare controversată a fost blocarea contului lui Ye (Kanye West) după ce rapperul a scris pe Twitter: "Îmi place de Hitler".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici