Geoană: PSD votează, "disciplinat", împotriva Guvernului Boc

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD, că parlamentarii social-democraţi vor vota "împotriva" Guvernului Boc, el precizând că votul PSD va fi unul "disciplinat".

31 afișări
Imaginea articolului Geoană: PSD votează, "disciplinat", împotriva Guvernului Boc

Geoană: PSD votează, "disciplinat", împotriva Guvernului Boc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vom vota împotrivă", a spus Geoană, după şedinţa grupurilor PSD. Întrebat dacă social-democraţii vor vota la vedere, Geoană a precizat că va fi un vot "disciplinat".

Întrebat de ce a fost nevoie să se ia această decizie în PSD, Geoană a răspuns: "Este o decizie normală, de mare partid din Opoziţia democratică românească". Geoană a mai spus, totodată, că majoritatea trebuie demonstrată de către cei care propun Guvernul, şi nu de către Opoziţie.

Grupurile parlamentare reunite ale PSD au decis, miercuri, ca senatorii şi deputaţii partidului să voteze împotriva învestirii Guvernului, cu bilele la vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici