Grindeanu şi Dragnea, adversari în tribune la finala Ligii de Rugby a României

Premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au participat duminică seara la finala Ligii de Rugby, titlul fiind câştigat de Timişoara Saracens, echipă susţinută de prim-ministru. Şeful PSD, care a susţinut Ştiinţa Baia Mare, i-a felicitat la final pe campionii timişoreni.

648 afișări
Imaginea articolului Grindeanu şi Dragnea, adversari în tribune la finala Ligii de Rugby a României

Grindeanu şi Dragnea, adversari în tribune la finala Ligii de Rugby a României

După meci, premierul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare pentru echipa Timişoarei. Şeful executivului a admis totuşi că şi Baia Mare a luptat ”admirabil”.

”Despre rugby, se spune ca este un sport al gentlemanilor, iar jucătorii Timişoarei, care azi au câştigat un nou titlu de campioni, au dovedit acest lucru. Dăruire, devotament şi fair-play, toate într-o finală în care Timişoara Saracens şi Baia Mare au luptat admirabil”, a scris premierul Sorin Grindeanu pe Facebook.

Şeful Guvernului a postat şi câteva fotografii surprinse la finalul meciului. Grindeanu a mers pe teren, unde i-a felicitat şi îmbrăţişat pe jucătorii echipei Timişoara Saracens. Şi liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook, felicitându-i pe campionii României la rugby. Dragnea precizează însă că rămâne un suporter al echipei din Baia Mare.

”Aşa cum am promis, am participat la finala SuperLigii la Rugby dintre Ştiinţa Baia Mare şi Timişoara Saracens. Un meci pe cinste, care a arătat calitatea rugbyului românesc!
Felicitări câştigătorilor! Dar rămân suporterul echipei din Baia Mare”, a scris Drgnea pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici