Hrebenciuc: Dorim ca parlamentarele să fie în octombrie

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat la Gândul LIVE, că democrat-liberalii sunt avantajaţi de legea uninominalul pur, chiar dacă nu îşi dau seama, el precizând că actuala putere încearcă să organizeze alegerile parlamentare în luna octombrie.

396 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Dorim ca parlamentarele să fie în octombrie

Viorel Hrebenciuc (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Uninominalul pur avantajează PDL şi dezavantajează partidul lui Diaconescu. Nefiind proporţional, este greu să îmi imaginez candidaţii de la PP-DD care vor fi pe primul loc într-un colegiu. Prima şansă o au parlamentarii care sunt în funcţie", a subliniat deputatul PSD la Gândul LIVE.

Hrebenciuc spune că USL va lua 60% la alegerile parlamentare din toamnă.

"USL a devenit un vehicul electoral”, a precizat social-democratul.

Potrivit Gândul, Hrebenciuc a spus că actuala putere încearcă să organizeze alegerile parlamentare în luna octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici