Video Incident la finalul CEx. Câţiva protestatari au blocat ieşirea maşinii lui Firea din curtea PSD/ Dăncilă a evitat să facă declaraţii la finalul CEx. Premierul a plecat pe o ieşire laterală

Câţiva protestatari au încercat să blocheze ieşirea din curtea sediului PSD din Băneasa a maşinii în care era primarul general al Capitalei Gabriela Firea, la finalul şedinţei CEx al partidului. Manifestanţii strigau lucruri precum „Dormiţi bine?” sau „Puneţi-vă în locul părinţilor”.

3622 afișări

A fost nevoie de intervenţia unui paznic pentru a debloca ieşirea din curte.

„Aveţi copii acasă? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală? Puneţi-vă în locul părinţilor. Dormiţi bine? Vă simţiţi bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea, care aveau un afiş pe care scria „Voi le-aţi ucis!!!”.

Întrebaţi de MEDIAFAX, protestatarii au spus că nu fac parte din #rezist, ci doar sunt indignaţi de cum au acţionat autorităţile în cazul de la Caracal.

De asemenea, oamenii i-au adresat câteva cuvinte şi premierului, când a sosit la CEx al PSD în jurul orei 19.00.

„Este în siguranţă copilul dumneavoastră la Curtea de Conturi? Ce le spuneţi părinţilor”, i-a spus unul dintre manifestanţi preşedintelui PSD Viorica Dăncilă, înaintea să intre la şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Dăncilă a evitat să facă declaraţii la finalul CEx. Premierul a plecat pe o ieşire laterală

Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, fiind pentru prima oară când premierul a evitat presa la încheierea unei şedinţe CEx, de când a preluat şefia partidului. Anterior câţiva protestatari au încercat să blocheze ieşirea din curtea sediului PSD a maşinii în care se afla Gabriela Firea.

Premierul a părăsit rapid sediul din Băneasa al partidului, urcând într-o maşină care a ieşit printr-o ieşire laterală a clădirii PSD,.

Nici la sosire liderul social-democraţilor nu a stat de vorbă cu presa, ci doar a precizat că va face declaraţii la finalul reuniunii.

Şedinţa CEx de luni a durat aproximativ trei ore. Social-democraţii au decis ca Congresul PSD să aibă loc pe 24 august, au spus surse ale formaţiunii pentru MEDIAFAX.

Taguri:
cex,
firea,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici