Video Iohannis a convocat CSAT pentru avizarea bugetelor instituţiilor cu atribuţii în domeniul Securităţii naţionale

  • Preşedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru vineri, 19 februarie, la Palatul Cotroceni.
  • Pe ordinea de zi a fost inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.
  • UPDATE: CSAT a avizat bugetele instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.
968 afișări

UPDATE ORA 14:00 CSAT a avizat bugetele instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale

„Vineri, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

În cadrul şedinţei CSAT sunt avizate proiectele de buget ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi Serviciului de Protecţie şi Pază, transmite Administraţia Prezidenţială. Avizul CSAT este dat în baza obligaţiilor prevăzute în lege ca, înainte de votul din plenul reunit al Parlamentului României pentru bugetul de stat, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării să aprobe bugetele instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 3 decembrie, pe ordinea de zi a şedinţei figurând tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici