Mugur Isărescu, etichetat de Şerban Nicolae drept un impostor care „călărea o bancă de aur”: Da, cine n-are Şerbani, să-şi cumpere

Şerban Nicolae susţine că repatrierea celor 63,7 tone de aur din rezerva României costă "mult mai puţin" decât scoaterea aurului din ţară. El mai spune că "un impostor călărea o bancă de aur şi banca s-a rupt", în contextul în care senatorul PSD s-a opus unui nou mandat al guvernatorului BNR.

4160 afișări
Imaginea articolului Mugur Isărescu, etichetat de Şerban Nicolae drept un impostor care „călărea o bancă de aur”: Da, cine n-are Şerbani, să-şi cumpere

Şerban Nicolae, atac direct la Mugur Isărescu: Un impostor călărea o bancă de aur

"Ştiri de Ultima Oară:
- Costurile aducerii şi depozitării în ţară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacităţile Ministerului Apărării Naţionale, nu depăşesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puţin decât a costat scoaterea aurului din ţară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane şi bonusuri de performanţă!
- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deţinute de stat, se găseşte aur în cantitate de peste trei sute de tone!
- Noul şi ambiţiosul guvernator al BNR e un om consecvent şi riguros. Ca şi la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), şi-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă ştiinţific şansele mari de reuşită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!". scrie Şerban Nicolae pe Facebook.

"- Un important investitor străin şi-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o şaormerie în Bucureşti, pe strada Lipscani 25!
- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Şerbani, să-şi cumpere, dar treizeci de arginţi nu reprezintă preţul corect! Un impostor călărea o bancă de aur. Şi banca s-a rupt. Pentru că cel mai deştept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!", mai spune Şerban Nicolae.

Atacurile vin în contextul în care Şerban Nicolae a anunţat că senatorii social-democraţi nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deşi premierul anunţase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliţie, să îl susţină pe Isărescu.

Legat de repatrierea aurului, guvernatorul BNR Mugur Isărescu a admis posibilitatea expunerii publice a aurului care va fi repatriat, pentru că este un metal care creează mistică, fantezii, avansând costurile aducerii aurului la 15 – 20 de milioane, fără a preciza moneda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici