Nechifor (PSD) către Flutur: Nu nouă ne chiorăie maţele de foame, poporul este înfometat de PDL

Liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că liderul PDL, Gheorghe Flutur, nu a înţeles că românii sunt înfometaţi de actualul guvern şi că, în loc să găsească soluţii, acesta critică PSD care contestă măsurile de austeritate.

16 afișări
Imaginea articolului Nechifor (PSD) către Flutur: Nu nouă ne chiorăie maţele de foame, poporul este înfometat de PDL

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Nechifor a spus că preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, se comportă ca şi cum nu există probleme de guvernare ale ţării, că nu sunt probleme la Consiliul Judeţean Suceava şi ignoră problemele din propriul partid, acuzând însă PSD că "le chiorăie maţele de foame".

"Nu, domnule Flutur. Românii sunt înfometaţi de guvernul pe care l-aţi impus dumneavoastră cu Băsescu, Boc, Berceanu, Videanu, Udrea şi tot neamul vostru, şi nu PSD. Românii sunt privaţi de drepturi prin încălcarea Constituţiei şi sunt cei condamnaţi la sărăcie", a spus Nechifor.

El i-a transmis lui Flutur că prin atitudinea adoptată îşi bate joc de poporul pe care spunea că îl respectă.

Nechifor a mai spus că cel mai bun proiect politic al lunii iunie 2010 este ca toţi parlamentarii să voteze moţiune de cenzură împotriva actualului guvern.

"Singura măsură anticriză corectă este votarea moţiunii", a spus Nechifor.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a spus, sâmbătă, membrilor PDL să nu se lase călcaţi în picioare de PSD, arătând că acestora "le chiorăie maţele de foame", le e dor de putere şi critică de pe margine guvernarea democrat-liberală, deşi nu au soluţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici