Nicuşor Dan a anunţat că premierul Dacian Cioloş şi-a confirmat prezenţa şi la un eveniment USR, săptămâna viitoare

Liderul USR Nicuşor Dan a declarat că premierul Dacian Cioloş şi-a confirmat prezenţa la un eveniment al Uniunii care va fi organizat săptămâna viitoare şi în cadrul căruia va fi dezbătută Platforma România 100, dar şi punctele pe care USR şi le doreşte a fi incluse în programul de guvernare.

1104 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a anunţat că premierul Dacian Cioloş şi-a confirmat prezenţa şi la un eveniment USR, săptămâna viitoare

Nicuşor Dan a anunţat că premierul Dacian Cioloş şi-a confirmat prezenţa la un eveniment USR săptămâna viitoare

''După ce premierul a lansat această platformă, România 100, noi i-am trimis o scrisoare publică în care i-am spus nişte lucruri din programul nostru convergente cu ceea ce domnia sa exprimă în platformă, pe care dorin să le regăsim în programul de guvernare. Domnia sa a confirmat prezenţa la un eveniment pe care o să-l organizăm săptămâna viitoare şi în care vom vorbi de aceste două lucruri - de platforma România 100 şi despre lucrurile pe care vrem noi să le includem în programul de guvernare. (...) O întâlnire directă va fi în cadrul acelui eveniment'', a precizat liderul USR, Nicuşor Dan.

El a reiterat că USR nu va face alianţe nici pre, nici postelectorale, nu va negocia funcţii în guvern.

''Asta nu înseamnă că dacă sunt oameni potriviţi la noi, ei nu o să meargă (în viitorul Guvern .n.r.)'', a admis Dan.

El a mai spus că va discuta cu premierul desemnat despre fiecare ministru propus în parte, deoarece USR nu va garanta, nu va da ''cecuri în alb pentru oameni care în viaţa publică până acum au făcut erori sau compromisuri''.

Nicuşor Dan a menţionat că sunt miniştri care nu au avut o performanţă ''grozavă'' în actualul guvern.

Premierul Dacian Cioloş, validat miercuri de Consiliul Naţional al PNL candidat pentru postul de premier după alegeri, a participat la reuniunea liberalilor, declarând că nu a venit pentru a se promova pe sine, cât pentru a susţine nişte lucruri în care crede, iar campania electorală începe de 11 noiembrie şi nu se va implica.

Cioloş este aşteptat duminică după-amiază la mitingul PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici