Oprişan, despre propunerea lui Dragnea: Mă îndoiesc că disocierea funcţiilor va face bine

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat, luni, că se îndoieşte de faptul că disocierea funcţiei politice de cea administrativă va face bine, el susţinând că valoarea PSD stă în valoarea liderilor pe care îi are la nivel local şi central.

199 afișări
Imaginea articolului Oprişan, despre propunerea lui Dragnea: Mă îndoiesc că disocierea funcţiilor va face bine

Oprişan, despre propunerea lui Dragnea: Mă îndoiesc că disocierea funcţiilor va face bine (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

”E o discuţie care trebuie să urmeze, pe care să o facem cu responsabilitate şi la final să tragem o decizie. Dacă asta (disocierea funcţiei politice de cea administrativă, n.r.) va face bine acestei naţiuni - deşi mă îndoiesc, din acest punct de vedere - probabil că această decizie va putea fi adoptată. Nu ne-am trezit pe funcţii viaţă, Doamne fereşte!”, a spus Oprişan.

Întrebat cu ce ar trebui să înceapă reforma în PSD, Oprişna a precizat că PSD e un partid puternic, a cărui valoare stă în primul rând în suma liderilor de valoare pe care îi are în plan local şi central.

”Nu aş vedea această reformă ca fiind a PSD. Dacă trebuie să facem reformă, trebuie să o facem în toate partidele din România”, a spus Oprişan.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a propus, la sfârşitul anului trecut, ca în PSD funcţiile politice să fie disociate de cele administrative, dar doar la nivel local, nu şi central.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a avut poziţii publice prin care arăta că această măsură trebuie aplicată şi la nivel central, fiindu-i opozabilă inclusiv lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici