Ludovic Orban a demis-o pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al premierului: „Să se ocupe liniştită de campanie” / Reacţia liderului PSD: Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că a demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD din cadrul Guvernului, inclusiv pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al premierului. El a precizat că acum aceasta se poate ocupa „liniştită” de campanie. Totodată, liderul PSD a reacţionat, afirmând că mandatul ei a încetat deja. „Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti?”, a scris ea pe Facebook.

6545 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a demis-o pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al premierului: „Să se ocupe liniştită de campanie” / Reacţia liderului PSD: Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti

Orban a demis-o pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al premierului: Să se ocupe de campanie

„Am mai demis înca un rând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit pe doamna Vasilescu din funcţia de consilier al premierului. Am eliberat-o de această funcţie ca să se ocupe liniştită de campanie”, a spus Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Lia Olguţa Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, în luna martie a acestui an. Anunţul a fost făcut atunci de Liviu Dragnea.

Lia OlguţaVasilescu, după ce a fost demisă: Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL

„Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL... Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerată, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiţi tu de pe undeva”, a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a precizat că a fost consilierul Vioricai Dăncilă şi mandatul a încetat odată cu al fostului premier.

„Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti care tăie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă?Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanţi! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt că ţine să dau consultaţii telefonice?”, a adăugat Vasilescu.

 
 
Taguri:
vasilescu,
orban,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici