Ponta: Gata cu negocierile, de luni ne întoarcem la munca executivă. Vrem să schimbăm regimul Traian Băsescu şi putem să guvernăm cel puţin patru ani

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Murighiol, că odată cu reuniunile USL din Deltă se termină faza negocierilor privind colegiile care revin fiecărei formaţiuni din Uniune la parlamentare, el arătând că de luni se va întoarce la munca executivă.

1587 afișări
Imaginea articolului Ponta: Gata cu negocierile, de luni ne întoarcem la munca executivă. Vrem să schimbăm regimul Traian Băsescu şi putem să guvernăm cel puţin patru ani

Ponta: Gata cu negocierile, de luni ne întoarcem la munca executivă. Vrem să schimbăm regimul Traian Băsescu şi putem să guvernăm cel puţin patru ani (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Gata cu negocierile. De luni, practic, ne reîntoarcem - cei care suntem în zona executivă - la munca executivă, care va reprezenta, în mod sigur, unul din argumentele noastre principale pe 9 decembrie, iar restul colegilor noştri, la campania electorală. (...) Precizăm încă o dată, vrem să schimbăm regimul Traian Băsescu şi putem să guvernăm, de data aceasta nu pentru şase luni sau şapte luni, ci pentru cel puţin patru ani", a spus Ponta.

El şi-a manifestat convingerea, căpătată în urma finalizării negocierilor din USL, că această alianţă politică va câştiga majoritatea absolută în viitorul Legislativ.

"Acum într-adevăr sunt convins că USL va avea majoritatea absolută în Parlament şi va avea ocazia, oferită de oameni, de a duce mai departe ceea ce a început în această perioadă şi să pună în aplicare cele mai importante proiecte ale sale", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici