Ponta: Scopul USL este obţinerea majorităţii parlamentare absolute

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN, că USL a câştigat până acum alegerile locale şi referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, el menţionând că scopul este în prezent obţinerea majorităţii parlamentare absolute.

327 afișări
Imaginea articolului Ponta: Scopul USL este obţinerea majorităţii parlamentare absolute

Ponta: Scopul USL este obţinerea majorităţii parlamentare absolute (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am câştigat bătălia la alegerile locale, am câştigat cu cu un scor edificator, am câştigat şi referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu. Niciodată Traian Băsescu nu a obţinut peste 7 milioane de voturi, este o realitate pe care nimeni nu o poate contesta şi vorbim de prestaţia noastră ca partid şi alianţă", a spus Ponta la începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a spus că Guvernul şi-a ţinut promisiunea privind pensiile, salariile şi oprirea marilor jafuri ale PDL, iar PSD are de pregătit calea pentru perioada următoare în vederea alegerilor parlamentare.

Premierul a spus că PSD trebuie să transmită mesajele politice astfel încât cetăţenii să ştie ce intenţionează să facă partidul. Victor Ponta a arătat că în cadrul USL vor fi stabiliţi candidaţii pentru alegerile parlamentare pentru a câştiga cât mai multe colegii.

"Scopul nostru este de a avea majoritate pentru USL. Sunt convins că cei de la PDL vor folosi orice armă, oricât de murdară, împotriva noastră. Bătălia nu va fi uşoară", mai spus Ponta.

El a adăugat că regretă că PDL a blocat iniţiativa legislativă corectă potrivită căreia cel care câştigă alegerile parlamentare într-un colegiu să fie de pe primul loc.

Ponta a mai spus că s-a terminat povestea că Traian Băsescu este un învingător arătând că USL "l-a bătut pe Traian Băsescu şi la alegerile locale şi la referendum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici