Premierul Grindeanu, mesaj pentru cei care au protestat împotriva OUG 13: Bine au făcut! / Grindeanu l-a sunat pe Iohannis pentru ”o discuţie de final de mandat”

Premierul interimar Sorin Grindeanu a ţinut, miercuri, în ultima conferinţă de presă pe care a susţinut-o în calitate de şef al Executivului, să le transmită celor care au protestat împotriva OUG 13/2017 că "au făcut bine!".

2555 afișări
Imaginea articolului Premierul Grindeanu, mesaj pentru cei care au protestat împotriva OUG 13: Bine au făcut! / Grindeanu l-a sunat pe Iohannis pentru ”o discuţie de final de mandat”

"Au făcut bine! Altă întrebare", a spus Sorin Grindeanu, întrebat ce mesaj le transmite românilor care au ieşit să protesteze împotriva OUG 13/2017.

El a catalogat OUG 13/2017 ca fiind "un minus" al mandatului său.

"Este o discuţie pe care nu pot să o restrâng la un singur răspuns. În această perioadă au venit şi anumite decizii ale CCR, cdare, într-o anumită formă, spun anunite lucruri care erau contestate. Să dau un exemplu, CCR a dat între timp o decizie prin care se spune că trebuie să existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie să existe prag. În mod cert, modul în care a apărut Ordonanţa 13, toată acea desfăşurare, aş trece-o la minusuri", a spus Grindeanu.

El a fost întrebat unde ar încadra OUG 14/2017, răspunzând: "Haideţi să le privim împreună. Mi-e greu să le separ".

Grindeanu a mai afirmat că va spune toate lucrurile legate de OUG 13/2017 "la vară".

Premierul interimar Sorin Grindeanu l-a sunat, marţi, pe preşedintele Klaus Iohannis, cu care a avut ”o discuţie de final de mandat”, afirmând că subiectele abordate ”sunt lucruri care rămân între două persoane”.

”Am vorbit şi cu preşedintele Klaus Iohannis ieri. O discuţie de final de mandat... La mine! Ăsta a fost rostul discuţiei”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a precizat că discuţia a fost una telefonică.

”Eu l-am sunat... Nu vreau sã intru... Sunt lucruri care rămân între două persoane”, a punctat Grindeanu, întrebat despre subiectele abordate.

Premierul interimar a mai fost întrebat dacă ar accepta o funcţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis: ”Eu nu vreau să facem speculaţii (...) Mâine sau poimâine, când se finalizează acest proces cu predarea-primirea, (...) ştiu în mod sigur ce fac - merg la familie la Timişoara şi o să fiu (...) o lună, o lună şi ceva, o să încerc să-mi adun gândurile, să fiu alături de familia mea şi de prietenii de acolo şi să mă gândesc la viitor”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici