Stolojan: Cerem Guvernului să revadă tot sistemul fiscal făcut pe picior

Fostul premier Theodor Stolojan a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că PDL solicită Guvernului să revadă tot sistemul fiscal, "care a fost făcut pe picior" şi să îndeplinească angajamentele luate prin acordul cu FMI.

286 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Cerem Guvernului să revadă tot sistemul fiscal făcut pe picior

Theodor Stolojan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Cerem Guvernului să revadă tot acest sistem fiscal, care a fost făcut pe picior, în grabă, fără să aibă fundamentare corectă. Acest sistem fiscal este un sistem care distruge clasa de mijloc şi care afectează foarte mult mediul de afaceri. (...) Îi cerem Guvernului să îndeplinească angajamentele pe care şi le-a asumat prin acordul cu FMI! Deci, ce nu a făcut în nouă luni acest guvern să facă în trei luni!", a precizat Stolojan.

El a arătat că situaţia economică nu prezintă nicio speranţă în acest an, că USL "continuă demagogia" şi că anul 2013 poate fi caracterizat drept "a da cu o mână şi a lua cu trei", prin creşterea poverii fiscale şi blocarea proiectelor mari energetice.

Stolojan a mai spus că România a pierdut teren într-o serie de rapoarte internaţionale şi că "de nouă luni de când guvernul USL e la guvernare nu a reuşit nimic în afară de parodia cu Oltchim".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici