Video Tăriceanu: Trecerea PNL în familia PPE e ca şi cum ai juca pentru Franţa în tricourile Germaniei

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că PNL nu mai reprezintă valorile liberale, din moment ce s-a înscris în familia europeană a PPE, spunând că este ca şi cum ai juca într-un meci de fotbal ca echipă a Franţei, însă îmbrăcat în tricourile Germaniei.

441 afișări

"Astăzi am văzut foarte mulţi oameni politici în sală, dar puţini liberali, pentru că cei nu se mai pot revendica ca liberali, PNL decizând să treacă în familia PPE. E cam greu să promovezi valorile liberalismului din familia popularilor europeni. E ca şi cum la un meci de fotbal, echipa Franţei ar juca în tricourile Germaniei. S-a dovedit că PNL e un partid care susţine sistemul şi statul paralel şi a susţinut cu forţă toate acţiunile întreprinse de instituţiile represive ale statului care au încălcat grav drepturile şi libertăţile individuale. Celor care au vorbit depsre reunificarea dreptei, le-am spus că trebuie făcută nu în jurul unei structuri, reunificarea trebuie să se facă în jurul valorilor liberale care sunt reprezentate de ALDE. Deci cei care vor acest lucru pot veni în ALDE", a afirmat, vineri, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu la Parlament.

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a participat vineri la Palatul Parlamentului la lansarea asociaţiei "Mircea Ionescu-Quintus". La eveniment au mai fost prezenţi actualul lide al PNL, Ludovic Orban, foştii co-preşedinţi ai PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici