Video Traian Băsescu, la Comisia SRI: Am trecut doar să salut/ Manda: A cerut să mai aştepte o perioadă audierea fiindcă vor mai fi aspecte care se vor afla

Fostul preşedinte Traian Băsescu a plecat marţi de la comisia SRI, după circa 5 minute, la ieşire declarând că "am trecut doar să salut comisia". Băsescu a spus că marţi nu a dat declaraţii în şedinţa comisiei de control a SRI.

1158 afișări

Chestionat cu privire la o posibilă audiere joi, atunci când era programat iniţial, Băsescu a răspuns scurt: "Nu ştiu".

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat de trei ori în comisia SRI, acolo unde a vorbit despre implicarea serviciilor în politică, justiţie şi presă. Dragomir a furnizat şi o listă cu 65 de nume care ar putea confirma spusele sale.

Manda: Băsescu a cerut să mai aştepte o perioadă audierea fiindcă vor mai fi aspecte care se vor afla

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda a anunţat, marţi, că fostul preşedinte Traian Băsescu a cerut comisiei să accepte amânarea audierii sale deoarece ar mai fi aspecte care vor intra în atenţia comisiei şi pe care doreşte să le lămurească

Claudiu Manda a spus că vizita lui Traian Băsescu la Comisia SRI a avut ca scop obţinerea unei amânări a audierii sale pentru a putea da, la acel moment, detalii despre toate aspectele care vor intra în atenţia membrilor comisiei.

”Domnia sa a spus că doreşte să vină la comisie, că sunt aspecte pe care doreşte să le lămurim în cadrul comisie, dar ne-a rugat să fim de acord ca domnia sa să mai aştepte o prioadă şi să stabilim de comun acord o zi în care să vină spunând că, din experienţa domniei sale, încă vor mai fi lucruri care vor fi prezentate comisiei”, a declarat Manda.

Fostul şef al statului a invocat şi activitatea Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor din 2009. ”A făcut referire inclusiv la comisia de anchetă a alegerilor din 2009, dar spunea domnia sa că vor fi elemente care vor mai apărea în atenţia comisiei şi că doreşte să le lămurească la venirea domniei sale”, a explicat preşedintele Comisiei SRI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici