Vicepremier Ciolacu: Relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentelor este o prioritate a Guvernului

Vicepremierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentelor, după ce instituţia va părăsi Londra în urma Brexit-ului, reprezintă un obiectiv prioritar al Guvernului.

164 afișări
Imaginea articolului Vicepremier Ciolacu: Relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentelor este o prioritate a Guvernului

Vicepremier Ciolacu: Relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentelor este o prioritate a Guvernului

”La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, a venit timpul ca România să îşi asume găzduirea unei mari agenţii europene. De aceea, relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentelor, după ce instituţia va părăsi Londra în urma Brexit-ului, reprezintă un obiectiv prioritar al Guvernului. Suntem pregătiţi să ne asumăm această responsabilitate uriaşă, de aceea am depus un dosar de candidatură foarte consistent. România are capacitatea să asigure cele mai înalte standarde pentru a găzdui această agenţie pe teritoriul său”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

El a afirmat că sunt 18 mari oraşe din Europa cu care Bucureştiul concură, dar că are încredere că Bucureştiul şi România pot câştiga această competiţie.

”Vă invit să vizitaţi site-ul de sprijin al candidaturii României, care este şi o bună ocazie de a promova ţara noastră peste hotare”, a conchis vicepremierul Marcel Ciolacu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici