Video Zgonea: Liviu Dragnea este cea mai bună soluţie pentru PSD - VIDEO

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul Comitetului Executiv al PSD, că Liviu Dragnea este cea mai bună soluţie pentru PSD, în acest moment, şi l-a susţinut.

130 afișări

Întrebat dacă PSD a ieşit din criza despre care vorbea el însuşi, prin alegerea unei persoane care are o condamnare, Zgonea a spus că CExN a luat o "decizie specială", adăugând că dosarul în care acesta a fost condamnat, în primă instanţă, nu ar fi unul de corupţie.

De asemenea, întrebat dacă va candida la congresul partidului, Zgonea a spus că, deocamdată, face parte din echipa PSD, că l-a susţinut pe Dragnea şi social-democraţii îl susţin pe Victor Ponta în fruntea Guvernului.

Liviu Dragnea a fost ales şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, potrivit unor surse social-democrate obţinând 65 de voturi "pentru" la 18, în timp ce două voturi au fost anulate.

Liviu Dragnea a spus că va veni cu un plan de acţiune pentru redresarea partidului, iar Rovana Plumb va rămâne preşedintele Consiliului Naţional şi va conduce departamentele PSD. El a mai spus că social-democraţii vor face tot ce le stă în putinţă ca Victor Ponta să rămână premier, va fi susţinut de toţi membrii de partid.

Dragnea, care până acum a ocupat funcţia de coordonator politic, a precizat că a avut o discuţie cu Gabriel Oprea, pe care l-a asigurat de colaborarea PSD şi de faptul că împreună vor asigura guvernarea.

Întrebat în legătură cu faptul că Ponta nu a votat, Dragnea a spus "până la urmă, este o soluţie rabinică". Victor Ponta a plecat de la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, fără să voteze, după ce a susţinut-o pe Rovana Plumb. Ponta a părăsit şedinţa, pe motiv că avea o întâlnire şi se va întoarce.

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al partidului, a declarat că l-a votat pe Liviu Dragnea, iar congresul va avea loc în noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici