Video GALERIE FOTO Peste 2000 de persoane au protestat în faţa Palatului Cotroceni

Peste 2000 de persoane au protestat în faţa Palatului Cotroceni, unde au organizat un protest, pentru a treia zi consecutiv, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, oamenii solicitând şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

4842 afișări

Update 21.43 Protestul din faţa Palatului Cotroceni s-a încheiat

Protestul din faţa Palatului Cotroceni s-a încheiat, marţi seară, după aproximativ cinci ore, peste două mii de persoane manifestând pentru Guvernul Grindeanu şi solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Ştire 17.59 Protestatarii scandează "Demisia!", "DNA este mafia", "Ieşi afară, trădător de ţară!"şi au venit cu pancarte cu mesaje precum "Mincinosule, renunţi la imunitate" sau "Nu suntem românii tăi", "Vreau votul meu, nu Guvernul tău" sau "Jos mâinile de pe România!".

"Să ne respecte votul. Susţinem Guvernul Grindeanu. Să îl lase să guverneze aşa cum a guvernat şi Guvernul lui", a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre protestatari.

"Se vede că acest preşedinte nu reprezintă românii. El ar fi trebuit să fie un mediator, ar fi trebuit să fim apropiaţi, să fim uniţi. S-a văzut foarte clar şi în declaraţiile de azi că el nu vrea să unească poporul, vrea să-l dezbine, să fim răi, să ne urâm, ceea ce nu este corect şi nu este bine pentru poporul român", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Rădulescu, o protestatară.

"Am venit pentru normalitate, pentru a-i arăta domnului preşedinte că ăştia sunt românii. Nu suntem românii lui toţi. Românii lui suntem cei care vrem normalitate, cei care vrem un Guvern care să ţină cu ţara, un Guvern care te face să te simţi într-adevăr român şi care îţi dă speranţă că este un pic mai bine", a spus un alt protestatar.

"Am venit să îmi apăr votul, trebuie să existe un echilibru în stat între cele trei puteri, iar preşedintele trebuie să fie deasupra acestor puteri", a declarat alt protestatar.

La un moment dat, alături de protestari a venit şi realizatorul tv Mircea Badea.

Traficul în zonă este parţial blocat.

Şi luni seară, peste 2.000 de persoane au manifestat în faţa Palatului Cotroceni.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici