Accident cu şase victime în Otopeni, pe DN1, circulaţia este restricţionată în zonă

Şase persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind transportate la spital, joi, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident în Otopeni, pe DN1, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul de intrare în Capitală.

3851 afișări
Imaginea articolului Accident cu şase victime în Otopeni, pe DN1, circulaţia este restricţionată în zonă

Accident cu şase victime în Otopeni, pe DN1, circulaţia este restricţionată în zonă

Şase persoane au fost rănite, joi, în Otopeni judeţul Ilfov, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Bucureşti Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, trei dintre victime au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, celelalte refuzând transportul, însă toate sunt conştiente şi cooperante, fără răni grave.

În accident au fost implicate patru autoturisme, anunţă Inspectoratul de Poliţiei Ilfov. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, datele preliminare arată că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a frânat brusc şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula regulamentar. Alte două autoturisme care veneau din spate au fost şi ele implicate.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este restricţionată pe DN1 în Otopeni, pe sensul de intrare în Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici