Accident cumplit în Arad: Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină şi proiectat într-un stâlp

Un motociclist care a intrat, sâmbătă, într-o intersecţie din centrul municipiului Arad pe culoarea roşie a semaforului a fost lovit în plin de un autoturism şi proiectat într-un stâlp de iluminat public, corpul său fiind secţionat în două în urma impactului.

3202 afișări

Accidentul a avut loc pe bulevardul Revoluţiei din centrul municipiului Arad, în timp ce motociclistul se deplasa cu viteză excesivă dinspre Primărie spre Catedrala Ortodoxă.

Potrivit martorilor, motociclistul, care avea 27 de ani, a intrat cu viteză într-o intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, fiind surprins de un autoturism care venea de pe strada cu Palatul Justiţiei.

Martorii afirmă că bărbatul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public, corpul său fiind secţionat în două în urma impactului.

Trupul secţionat al tânărului a căzut pe iarba din parcul de pe marginea drumului, în timp ce motocicleta acestuia, distrusă în întregime, a rămas pe drum.

"Din primele cercetări şi din declaraţiile martorilor, motociclistul a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un autoturism Renault care circula regulamentar", a declarat agentul Daniel Cândea, de la Poliţia Rutieră.

Şoferul autoturismului nu a fost rănit în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici