Video Accident grav: Două persoane au murit în Teleorman, după ce maşina în care erau s-a izbit violent de un cap de pod | FOTO, VIDEO

Două persoane au murit în urma unui accident produs, marţi, în localitatea Sfinteşti, din judeţul Teleorman. Maşina, condusă de un bărbat cu probleme cardiace, a izbit un cap de pod şi a fost cuprinsă de un incendiu care a distrus-o complet.

1234 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Teleorman, accidentul s-a petrecut într-o porţiune cu drum drept, unde şoferul, un bărbat de 84 de ani a pierdut controlul maşinii.

„Cel mai probabil, şoferul a avut probleme medicale, el aflându-se în evidenţele medicale cu probleme cardiace. Maşina rămasă fără control a intrat într-un cap de pod de la marginea şoselei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Şoferul şi o femeie de 79 de ani, aflată lângă el, au fost scoşi de martori, înainte ca maşina să fie cuprinsă de un violent incendiu.

Cele două persoane au suferit răni grave, iar medicii de la SMURD şi de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a le salva.

Autoturismul a ars în totalitate în urma incendiului.

Accidentul este investigat de poliţiştii rutieri, iar legiştii vor stabili dacă şoferul a avut o problemă medicală în momentul în care a scăpat maşina de sub control.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici