Accident grav la Constanţa: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite

O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite în urma unui accident petrecut, duminică seară, la intersecţia DN 22 cu un drum comunal din judeţul Constanţa.

163 afișări
Imaginea articolului Accident grav la Constanţa: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite

Accident grav la Constanţa: O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19.00, la intersecţia DN 22 cu un drum comunal din judeţul Constanţa, în dreptul localităţii Săcele, unde un autoturism Skoda şi un autoturism Toyota s-au ciocnit frontal.

Şeful Biroului accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, Dorel Dogaru, declara că în autoturismul Skoda se aflau cinci persoane - patru adulţi şi un copil -, iar în autoturismul Toyota se aflau trei persoane, ambele maşini fiind conduse de femei.

În urma impactului, o femeie aflată pe bancheta din spate a autoturismului Skoda şi-a pierdut viaţa.De asemenea, celelalte şapte persoane aflate în autoturisme au fost rănite, iar cele două şoferiţe au rămas încarcerate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, echipele de descarcerare au intervenit mai întâi pentru scoaterea femeii care se afla la volanul autoturismului Skoda şi care este însărcinată.

Conform sursei citate, femeia era conştientă, iar după ce i s-a acordat primul ajutor aceasta fost transportată la spital.De asemenea, pompierii militari au intervenit şi pentru scoaterea femeii aflate la volanul autoturismului Toyota, care rămăsese cu picioarele prinse sub pedalele maşinii.

Primele informaţii furnizate de către reprezentanţii Ambulanţei arată că patru dintre răniţi erau în stare gravă. Între răniţi se află şi un copil.

Şeful Biroului accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, Dorel Dogaru, a declarat că primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza femeii aflate la volanul autoturismului Toyota, care circula de la Tulcea spre Constanţa. Impactul a fost fontal şi a fost extrem de violent, ambele maşini fiind distruse.

La ora transmiterii acestei ştiri, Drumul Naţional 22 era în continuare blocat, însă se circulă pe lângă şosea, prin câmp, fără a se înregistra blocaje, mai ales că valorile de trafic nu sunt ridicate la această oră.

Reprezentantul Poliţiei Rutiere Constanţa a estimat că drumul ar putea fi redeschis în jurul orei 22.00.

Toate cele şapte persoane rănite în urma accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, în prezent fiind investigate la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici