Video Accident pe centura ocolitoare din Braşov: Patru persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat la ieşirea din Ghimbav | FOTO, VIDEO

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe centura ocolitoare a Braşovului, la ieşirea spre Ghimbav, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1430 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, accidentul s-a produs după ce şoferul a condus cu viteză şi s-a răsturnat cu maşina în sensul giratoriu.

„Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu”, au precizat şi reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit ISU Braşov, s-a intervenit pentru descarcerarea unei femei de 24 de ani, rămasă încarcerată în autoturism.

„Intervenţia pentru descarcerare a fost dificilă, maşina era în două uşi şi persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima, a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

În maşină mai erau trei tineri, de 23, 27 şi 31 de ani. Reprezentanţii ISU Braşov spun că tânărul de 23 de ani a suferit un traumatism carnio-cerebral şi traumatism la coloană. Tânărul de 27 de ani a suferit escoriaţii pe mâini, iar tânărul de 31 de ani, un traumatism la coloană şi coapsa dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici