Video Accident rutier GRAV în Ciolpani. Răniţii, transportaţi la ”Grigore Alexandrescu” şi ”Elias”. A fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD / O persoană a murit

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineaţa, pe DN1, în dreptul localităţii Ciolpani, judeţul Ilfov. Cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, au fost implicate în accident. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMRUD, unul dintre adulţi fiind încarcerat, anunţă ISU. UPDATE: O persoană şi-a pierdut viaţa.

2206 afișări

UPDATE 10:00 Victimele accidentului de miercuri dimineaţă, din localitatea Ciopani, în urma căruia o persoană a murit, sunt transportate la spital, copiii fiind duşi la „Grigore Alexandrescu”, unul dintre ei cu elicopterul SMURD, iar adulţii vor fi primiţi de medicii de la „Elias”, conform ISU Bucureşti-Ilfov.

Cele patru victime, respectiv cei doi copiii şi cei doi adulţi, de 31 şi 33 de ani, au suferit politraumatisme, dar sunt conştiente, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Din cauza accidentului rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, circulaţia rutieră pe DN 1 este oprită pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 35, în zona localităţii Ciolpani, din judeţul Ilfov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În total, în accident au fost implicate cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, o persoană pierzându-şi viaţa.

UPDATE 09:42 O persoană a murit în urma accidentului care a avut loc, miercuri dimineaţa, pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, judeţul Ilfov. În total, în accident au fost implicate cinci persoane, trei adulţi şi doi copii. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMRUD, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii, în accident ar fi fost implicate două maşini.

La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, două ambulanţe SMURD, o descarcerare şi o autospecială de stingere.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici