Accident rutier în care a fost implicată o maşină de Poliţie. Doi agenţi se află la spital

Doi agenţi de Poliţie din Iaşi au ajuns marţi seară la spital, după ce autoutilitara în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, transmite corespondentul Mediafax.

1040 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în care a fost implicată o maşină de Poliţie. Doi agenţi se află la spital

Accident rutier în care a fost implicată o maşină de Poliţie. Doi agenţi se află la spital

Doi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au ajuns la spital marţi seară, în urma unui accident rutier în care au fost implicaţi.

Potrivit anchetatorilor, marţi seară, pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, în zona localităţii Blăgeşti a avut loc accidentul rutier cu victime, în care a fost implicată autospeciala de Poliţie. Cei doi agenţi din
cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani erau în misiune, în căutarea unei fetiţe de 3 ani, dată dispărută de rudele ei.

"Autoutilitara în care se aflau cei doi agenţi s-a angajat în depăşirea unui vehicul într-o zonă în care depăşirea era interzisă, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care şi cei doi agenţi de Poliţie.

Colega noastră de 26 de ani a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, în vreme ce colegul de 44 de ani a fost dus la Spitalul Sfântul Spiridon", a declarat marţi seară Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. Potrivit acesteia, în caz de nevoie, cei doi poliţişti vor fi transferaţi cu un elicopter al MAI la Bucureşti.

În maşină se afla şi un câine poliţist, care s-a ales cu un picior rupt şi a fost transportat la medicul veterinar. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi, autospeciala avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice în momentul producerii accidentului.

"Şoferii nu au putut fi testaţi alcoolscopic. Menţionăm că minora dispărută a fost găsită, aceasta nefiind victima vreunei infracţiuni. Cercetările continuă în cauză şi ţin să menţionez că suntem alături de colegii noştri, dar şi de cealaltă persoană accidentată", a încheiat Anca Vîjiac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici