Video Accident grav în Vâlcea: O fetiţă de doi ani a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite | FOTO, VIDEO

O fetiţă de doi ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care un alt copil de şapte ani, au fost rănite, marţi după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 7, în comuna vâlceană Milcoiu.

1707 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

”Este un accident grav la Milcoiu. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, în care se afla şi un copil în vârstă de doi ani şi care se deplasa pe sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat din Chiajna, judeţul Ilfov”, a spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

Fetiţa de doi ani se afla în maşina care a intrat în depăşire.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a afirmat că a fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea copilului în vârstă de doi ani, însă acesta a intrat în stop cardio-respirator şi ulterior a fost declarat decedat, după peste 60 de minute cât i s-au aplicat manevre de resuscitare.

”Colegii noştri intervin la Milcoiu, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme. În cele două maşini se aflau opt persoane în total. Intervin o ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru ambulanţe SAJ”, a afirmat reprezentatul ISU.

În urma impactului, un alt copil de 7 ani a fost rănit, el fiind evaluat la această oră de medicii din Craiova aflaţi în elicopter. De asemenea, trei femei au ajuns la spital după ce au suferit diferite traumatisme, tatăl fetiţei care a murit este în curs de evaluare, iar doi bărbaţi refuză transportul la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici