Aeroportul Timişoara dă startul curselor de vacanţă: primii turişti ajung cu avionul în Antalya

Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara dă startul curselor de vacanţă, luni, 29 mai, primul avion urmând să ducă turiştii pe litoralul Mării Mediterane, în Turcia (Antalya), transmite corespondentul MEDIAFAX.

124 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Timişoara dă startul curselor de vacanţă: primii turişti ajung cu avionul în Antalya

Aeroportul Timişoara dă startul curselor de vacanţă: primii turişti ajung cu avionul în Antalya (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara, luni, 29 mai, se dă startul curselor charter. Primii turişti vor putea ajunge cu avionul în Antalya.

„Cursa care va da startul sezonului estival va duce primii turişti pe litoralul Mării Mediterane, în Turcia (Antalya), luni - în 29 mai. Pentru fiecare sezon estival, administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara creează condiţii comerciale şi operaţionale pentru ca noi destinaţii de vacanţă să fie disponibile din Timişoara. Anul acesta, direct din Timişoara, locuitorii din zona de vest a ţării pot ajunge cu avionul pe litoralul Mării Mediterane, Mării Balearice, Mării Ionice, Mării Negre şi Mării Egee”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

În luna iunie se va da startul şi pentru celelalte curse charter spre destinaţii de vacanţă: Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar şi spre Palma de Mallorca, această destinaţie fiind noutatea sezonului estival.

„Alături de aceste destinaţii, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona). Şi litoralul Mării Negre este acum la o distanţă de numai o oră şi 15 minute de Timişoara, datorită cursei regulate spre Constanţa care va începe în 16 iunie”, comunică Aeroportul Internaţional Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici