Video Anchetă la Satu Mare după ce o ambulanţă pentru dializaţi a transportat un brad de Crăciun

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare a declanşat, marţi, o anchetă administrativă după ce pe o reţea de socializare a fost distribuită o filmare în care o ambulanţă transportă un brad pentru Crăciun, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

1568 afișări

Directorul SAJ Satu Mare, Gabriela Opriş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că şeful de garaj a trimis o ambulanţă pentru a ridica un brad pentru Crăciun primit ca sponsorizare de la Ocolul Silvic.

„Am declanşat, marţi, o anchetă administrativă în urma filmuleţului postat cu ambulanţa care transporta un brad. Fără să ştiu eu, a plecat de la garaj o ambulanţă de transport pentru persoane care fac dializă la Cluj-Napoca în zilele de luni, miercuri şi vineri. Şeful de garaj a trimis ambulanţa să ridice un brad de la Ocolul Silvic, primit ca sponsorizare pentru un concert de colinde pe care îl facem duminică în curtea Ambulanţei. Nu cu ambulanţa se transportă un brad, şeful de garaj a făcut o mare gafă, a făcut-o pe răspunderea lui. Am cerut note explicative şefului de garaj şi directorului tehnic iar miercuri comisia de anchetă administrativă va lua o decizie de sancţionare”, a spus Opriş.

Potrivit acesteia, ambulanţa respectivă nu era una de urgenţă, ci era folosită pentru transportul pacienţilor care fac dializă, iar marţi aceasta nu era programată să facă astfel de curse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici