Ultima zi doar la terase în Bucureşti. De luni se redeschid şi restaurantele

  • Duminică a fost ultima zi în care ai mâncat doar la terasă, în Bucureşti
  • Vremea bună a umplut toate mesele de pe terasă
3036 afișări
Imaginea articolului Ultima zi doar la terase în Bucureşti. De luni se redeschid şi restaurantele

Astăzi este ultima zi doar la terase în Bucureşti. De luni se redeschid şi restaurantele

Bucurestiul se laudă anul trecut cu 4 mii de restaurante. Astăzi, au mai rămas în picioare doar cele care s-au bazat pe livrări sau care au avut şi au terase. Deşi, recunoaşte, să mânaci iarna la terasă, chiar şi cu încălzitor, nu e cea mai mare bucurie.

Viorica Ştefan este medic. Îi place să mănânce la restaurant şi a avut noroc de vreme bună, dar mizează că îşi va păstra bunul obicei de a mânca în oraş, în interior.

VIORICA ŞTEFAN, client: Atmosfera e foarte plăcută. Ne bucurăm că e soare, ne bucurăm că ţine cu noi vremea şi ne-am mai persmis să ieşim din casă. Sperăm că după ce vom avea şi rapelul la vaccinare să putem să ieşim muuult mai des.

Mirela Mateescu este directorul de comunicare şi marketing al restaurantului. În anii trecuţi, week-endurile umpleau atât interorul, cât şi terasa.

Mirela Mateescu: Pe terasă gradul de ocupare este de 100% încă de la orele. Avem aerotermele, am pregătit păturici, respectăm toate normele impuse.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici